Medlemsgoder

Næringsutvikling, nettverksbygging, erfaringsutveksling og kompetanseheving er viktige stikkord som beskriver hva MGNF jobber med på vegne av våre medlemmer. Som medlem tar du et viktig og solidarisk valg om å støtte opp om fellesskapet og støtte arbeid for å fremme utvikling i regionen. Se hvilke medlemsgoder du får i fellesskapet vårt, og ta gjerne kontakt for en prat – enten det gjelder utfordringer eller muligheter! Bli med å forene krefter for å bygge framtida i Gudbrandsdalen.

Synlighet

Delta i felles profilering og markedsføring

Påvirkning

Få mulighet til å sette ditt preg på hvilke saker vi skal jobbe med for fellesskapet

Nettverk

Få tilgang til møteplasser som bidrar til innovasjon, samarbeid og økt intern handel

Fellesskap

Vær en del av et fellesskap som jobber strategisk med næringsutvikling i Gudbrandsdalen

Sparringspartner

Bruk MGNF som sparringspartner for å diskutere muligheter og utfordringer

Kunnskap

Få muligheter for faglig og personlig utvikling.

Høres dette spennende ut?

Er dette noe du også brenner for? Som medlem i Midt-Gudbrandsdal Næringsforening får du bli med i dette fellesskapet.

Om medlemskapet

INNMELDING
Du melder deg enkelt og raskt inn i MGNF ved å fylle ut medlemsavtalen som du finner her. Ta kontakt med Birgitte på birgitte@mgnf.no eller mob 476 22 653 om du har noen spørsmål.
OM OSS

Midt-Gudbrandsdal Næringsforening (MGNF) er en interesseorganisasjon og “paraplyorganisasjon” for alle næringsdrivende i alle bransjer i Midt-Gudbrandsdalen. Foreninga har jobbet for næringslivets interesser i regionen siden etableringen i 2004. Dette er et inkluderende fellesskap av og for samfunnsengasjerte verdiskapere som ønsker positiv vekst og utvikling i Gudbrandsdalen. Styret i 2021 består av Janne Kolås (styreleder), Morten Randen (nestleder), Ivar Nord, Jostein Tromsnes, Svein Skurdal og Therese Heramb. Daglig leder er Birgitte Bay, og prosjektleder er Ole Jakob Grauphaugen.

MGNF er den eneste regionale interesseorganisasjonen som er næringslivets felles talerør overfor lokale og regionale politikere. Styreleder er eksempelvis næringslivets representant i Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal. Vi samarbeider blant annet med Karriere Oppland, Visit Lillehammer, Skåppå Kunnskapspark og de lokale markedsforeningene. Formålet til MGNF er å skape et møte- og samarbeidsforum for å bedre vilkår og vekstmuligheter for næringslivet i regionen. Foreningen skal ha en pådriverrolle i å sikre at regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å bo og arbeide her. Foreningen skal være partipolitisk nøytral (MGNFs vedtekter, revidert 25.02.2021 – her finner du vedtektene i sin helhet).

Næringspolitikk, nettverksbygging, erfaringsutveksling og kompetanseheving er viktige stikkord som beskriver hva vi jobber med på vegne av våre medlemmer. I dag er om lag 140 små og store virksomheter i regionen medlemmer i MGNF. Du finner en liste over alle medlemmene her. Medlemsvekst det siste året tyder på at mange ser viktigheten av å være en del av noe større enn seg selv, for å stå sterkere der man ofte blir for liten som enkeltbedrift. Som medlem vet du at du har oss i ryggen, og at vi jobber hver dag for å styrke næringslivets interesser i Midt-Gudbrandsdalen som bo- og arbeidsregion. Hold deg oppdatert ved å følge oss på sosiale medier: Midt-Gudbrandsdal Næringsforening på facebook, og instagram-kontoen @mingudbrandsdal.

MEDLEMSKONTINGENT

Etter vedtektene blir årskontingenten fastsatt gjennom kontingentklasser etter antall årsverk i virksomheten. På årsmøte ble det vedtatt følgende satser for årskontingent:

  • Kontingentklasse 1 (1 årsverk) kr 1. 650,-

  • Kontingentklasse 2 (2 – 5 årsverk) kr 3. 080,-

  • Kontingentklasse 3 (6 – 20 årsverk) kr 6. 050,-

  • Kontingentklasse 4 (21 – 50 årsverk) kr 11. 550,-

  • Kontingentklasse 5 (Mer enn 50 årsverk) Etter avtale

VELKOMMEN!

Vi gleder oss til å høre fra deg og bli bedre kjent!

Scroll to Top